lauantai 15. elokuuta 2015

Beautyblender

Pitkään haaveilin, viimein ostin. Kävin Stockmannilla pyörähtämässä, ja siinä ne olivat houkuttelevissa väreissä kassalla, kuin odottamassa että viimein tartun tilaisuuteen. Ja sen todella tein, mutta pitkän kaavan mukaan. Mikä väri?!

Puhun siis BB:stä, eli Beautyblenderistä. Rakkaalla lapsella on jo lukuisia nimiä keksittynä, mutta mulle se on beautyblender, tai BB.

Mutta se väri. Värivaihtoehtoja oli valkoinen, musta ja pinkki, tai niin ainakin luulin. Ilokseni huomasin myös uusia värejä, lila ja punainen. Ilo oli huomata värit, mutta se päätöksen teko ei ollut enää niin helppoa. Aloitin pohdinnan poissulkevalla taktiikalla. Ei punaista, en pidä punaisesta. Ei valkoista, se näyttää nopeasti likaiselta, vaikka ihana onkin. Ei mustaa, se voi olla likainen, niin ettet huomaa. Jäljelle jäi lila ja pinkki. Vaikea valinta! Päädyin lilaan (vai onko sen violetti), koska se on uusi väri! Ei siis tämän ihmeellisempää, mutta aikaa se pohdinta silti vei ;)



Tulin kotiin tämän ihanuuden kanssa, niin pitihän se heti kastella, ja testata. Kaupassa ihmettelin kuinka pieni tämä ihmeellinen sieni oikein on, mutta kastellessa se laajenee, ja koko on oikein sopiva. Voi miten ihanalta tämä sieni tuntuu. Pehmeän samettinen! (Tuotetta siis käytetään kosteana. Näin meikkivoidetta ei esimerkiksi mene hukkaan niin paljon, kuin tavallisella sienellä joka imee meikkivoidetta sisäänsä). 



Hinta on melko suolainen, kun kyseessä on vain meikkisieni, mutta nyt voin sanoa ihan suoraan että en kadu. Hinta Stockmannilla 19,90€. Näitä oli myös vartalolle tarkoitettuja, isoja, joiden hinta oli enemmän, sekä ihan pieniä, joita on paketissa kaksi (nämä olivat ihania vihreitä), ja jotka ovat tarkoitettu esimerkiksi silmänalusille, tai muille pienille alueille. Hinta sama kuin tällä normaalikokoisella BB:llä.

Kun kotona kerroin Jarkolle ostaneeni beautyblenderin, sain kummastuneen katseen ja teorian kuinka se toimii. Insinöörin mielestä beautyblender on sellainen, johon sisään laitetaan kaikkia meikkejä. Sitten blenderiä sekoitetaan, ja sekoitettu meikkiseos levitetään naamalle. No joo, ei tämä nyt ihan näin toimi!

Olen vasta uusi BB:n käyttäjä, mutta jo ihan ihastunut! <3 



Onko sinulla beautyblender?

Mitä olet pitänyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti