tiistai 18. elokuuta 2015

Ensimmäinen Essieni

Olen addiktoitunut kynsilakkoihin. Usein kiertelen kaupassa katselemassa mitä ihanuuksia on kosmetiikkaosastolle tullu, ennen kun suuntaan askeleeni marketin ruokaosastolle. Olen monesti katsellut Essie-merkkisiä kynsilakkoja. Ne ovat kutsuvan näköisiä. Olen kuitenkin jättänyt ne ostamatta, sillä olen miettinyt hintaa. Noin 15€ kynsilakasta, se on aika paljon.

Eilen kauppareissulla kävi taas näin. Kiertelin kosmetiikkaosastolla, ja etsin täydellistä kynsilakkaa, josta on tullut mulle jo melkein taruolento tai kaupunkilegenda. Ei löytynyt sitä täydellistä persikansävyä, mutta alekorissa oli Essietä. Värivaihtoehtoja oli kolme. Nyt jos koskaan on hyvä testata tuota lakkaa!

Aloin arpoa näistä tarjouslakoista sitä mun väriä. Yksi väri oli tumman oranssi, melkein jopa punainen. EI! (vaikka kovin yritän totutella punaiseen, niin ei nyt!). Tumma liila, sitä ostin juuri jokin aika sitten. Harmaa, kyllä!Mukaan siis lähti, väri joka kaupassa oli harmaa. Kun tulin kotiin, ja aloin heti (tietysti) lakata kynsiä, väri näytti vähän liilalta. Kun tutkin lakkaa eri valoissa, se oli joko harmaa tai liila. Jännää! Ostin siis kaksi väriä samassa paketissa. :)
(väri: pedal pushers)Kun lakkaa levitti, se oli todella peittävää. Tätä ei välttämättä tarvitse levittää toista kerrosta. Sillä hetkellä ymmärsin, miksi tämän lakan hinta on 15€! Ostin lakan hintaan 7€, ja olen oikein onnellinen :)

Tulen varmasti ostamaan Essietä lisää <3

Oletko sinä tykännyt Essiestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti