maanantai 3. elokuuta 2015

Hyväksi havaittu

Halusin tulla kertomaan teille tuotteesta, joka on ollut jo pitkään käytössä taloudessani. Tämä tuote on Nivean puhdistuslaastarit, eli refining clear-up strips. Aivan mahtava! (Näitä voi liimailla myös sen kaksilahkeisen nassukkaan joka taloudessa asustelee ;) Vähän ne tahtoo pyristellä vastaan, mutta pysykää tiukkoina. Kasvojenhoito ei kuulu vain naisille. Meillä yritetään opetella...Laput ollut jo kerran nassussa. Siitä se lähtee :D)

Tuotteen on tarkoitus poistaa kasvojen ongelma-alueilta ylimääräistä talia ja mustapäitä. Olen aivan innoissani, mitä enemmän ällötyksiä löytyy lapusta, sen poiston jälkeen. :DEnnen tuotteen asettamista iholle, iho kastellaan siltä alueelta johon laastari on tarkoitus asettaa.
Tämän jälkeen laastari irroitetaan varovasti muovista. Laastarin toisella puolella on tarrautuva pinta. Liimaa laastari haluamaasi kohtaan (nenä, otsa, leuka..) ja anna kuivua.
Kuivumisessa menee aikaa noin 10-15minuuttia. Itse yleensä kevyesti koputtelen laastaria kokeillakseni onko se kuiva.
Kun laastari on kova ja kuivunut, irroita se varovasti aloittaen nenän reunoilta.
Ensimmäislillä kerroilla irroitus tuntui hiukan kivuliaalta, ja kiskaisin sen nopeasti irti, mutta useammin näitä käytettyä irroitus ei tunnu enää pahalle ja nyt sen pystyy hyvin irroittamaan rauhallisemmin.

Annan tästä jälleen lämpimät suositukset <3

Vinkki! Jos ihohuokoset ovat auki, likaa lähtee paremmin irti. Voit höyryttää kasvoja tai pestä lämpimällä vedellä. Molemmat avaavat huokosia, ja lapussa olevat vaikuttavat aineet pääsevät paremmin tunkeutumaan huokosiin.

Tämä tuote soveltuu käytettäväksi noin kerran viikossa.

Tuote, sekä arvio ovat omia, puolueettomia ja postaus ei ole toteutettu yhteistyössä minkään tahon kanssa.

8 kommenttia:

 1. paljonko tollanen paketti maksaa ja mistähän noita sais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut näitä ihan noista perus marketeista (prisma, citymarket...) Kätevästi saa samalla kun hoitaa ruokaostokset.
   Tämä viimeisin paketti on tosta lähiprismasta, ja hinta oli jotain vähän päälle 6€
   Paketissa on 6 yksittäispussia. 4 laastaria nenälle, ja 2 yksittäispakkausta joissa on 2 kolmiota, leukaan ja otsaan. :)

   Poista
 2. Määki käytän näitä aina välillä ja ihan tosi yllättynyt olin ekalla kerralla siitä, että lappuun tarttu oikeesti vaikka kuin paljon "likaa" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Mulle tulee aina hyvä fiilis kun nään ne epäpuhtaudet siinä lapussa :D

   Poista
 3. Hei, tämmöstä blogia just lukulistalle oon kaivannut <3 kiitos kun linkkasit blogisi :)

  T.Nadja/napsahduksia

  VastaaPoista
 4. Miekin olen hullaantunut näihin :D Ostan aina silloin, kun Essencen vastaavia ei ole saatavilla. Essenceissä on se hyvä puoli, että nenälapuille on oma pakkaus (onkohan siinä 4 kpl) ja otsa/leuka pakkaukselle omansa (siinäkin se 4 kpl). Molemmilla pakkauksilla hintaa 1,75 €.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä en olekkaan kokeillut. Pitää laittaa ostoslistalle ja vertailuun! :) Kiitos vinkistä :)

   Poista