perjantai 28. elokuuta 2015

Nivean Q10 plus anti-wrinkle

Hei vaan taas rakas blogini, pitkästä aikaa ;)

Kirjoitinkin jo vuodatuksen salmiakin puolelle, miksi olen viettänyt reilun viikon hiljaiseloa. Ei siitä siis täällä sen enempää, mennään suoraan asiaan.

Olette ehkä huomanneet, että pidän Niveasta. Kuvissa vilahtelee nivean tuotteita, ja olen muutamasta Nivean tuotteesta kirjoittanut, joista olen pitänyt. Tässä tulee taas yksi hyvä tuote Nivealta.

Tämä tuote on Q10 plus anti-wrinkle pore refining day creme.Käytän tuotetta periaatteessa vain työkäytössä, tai oikeastaan ennen töihin lähtöä, niinä päivinä kun kasvot joutuvat koetukselle maskin alla. Joudun/saan olla töissä usein koko kasvot peittävässä maskeerauksessa, ja on hyvä että maskin alle saa hyvän voiteen. Tämä voide on hyvä, sillä tätä ei tarvitse käyttää suurta määrää kerralla. Pieni määrä riittää, ja kosteuttaa kasvot hyvin. Maskin poisto tapahtuu myös helpommin, kun pohja on ollut kosteutettu.

Olen aiemmin testannut tätä tuotetta kahden pikkupurkin verran, ja olen ollut ihan normaalikäytössä voiteeseen myös tyytyväinen. Nivealla on miellyttävä tuoksu tuotteissa. Pidän!Plussaa tuotteessa on sen anti-wrinkle ominaisuus. 30+ iholle se on aina hyvä juttu! J


Onko tuote sinulle tuttu?
Mitä pidät Nivea-tuotteiden tuoksusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti