perjantai 4. syyskuuta 2015

LivBox Syyskuu

Livbox saapui keskiviikkona.  Tämä oli ­kovasti toivottu ja odotettu boxi, sillä tämä oli bloggaajaboxi. Olin kuullut monelta, että bloggaajaboxit ovat olleet aiemmin nopeasti loppuunmyytyjä, ja aivan mahtavia, joten odotukset olivat ihan todella korkealla.

Saapumisilmoitus tuli puhelimeeni, kun olin iltalukiossa. Ensimmäinen tunti oli vasta alkanut. Kauhea hätä alkoi heti viestin tultua. Voisikohan Jarkko hakea paketin kotimatkalla, sillä haluaisin päästä pakettiin käsiksi heti kotiin tultuani. Koulusta olisin kotona vasta yhdeksän jälkeen, joten en sitä itse ehtisi hakea.

Ja arvatkaapa mitä?! Jarkko haki paketin kotiin!

Paketissa oli kivoja juttuja, mutta sitten siellä oli myös joitain pieniä pettymyksiä. No nämä pettymykset eivät olleet kovin suuria, mutta boxi ei ollut niin kiva, kun olin odottanut. Olikohan minun odotukset liian korkealla?

Ja sitten niihin tuotteisiin…
Minun boxissani oli nämä tuotteet:

DERMALOGICA PreCleanse (Ostolakossa-blogin Virven suosikki)
Tämä puhdistusöljy ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. En ole vielä kokeillut, mutta testiin menee mielenkiinnolla. Haistelin kuitenkin tuotetta, ja mieleeni tuli aurinkorasva. :D No, tuoksu on vähän voimakkaampi kuin aurinkorasvassa, mutta jotain samaa siinä on. ;D
Tuotetta otetaan kuiviin käsiin, ja levitetään kuiville kasvoille. Tämän jälkeen otetaan käsiin vähän vettä ja hierotaan. Tuote muuttuu maitomaiseksi emulsioksi. Mielenkiintoista J
Tuote on matkakokoinen.
(Ovh 49, 70€/150ml)MARIA NILA Luminous Color Masque (Glitz&Glam-blogin Minnan suosikki)
Näin muilla beautybloggareilla, jotka ovat olleet nopeampia Livbox-postauksissaan, tämän tuotteen tilalla mielenkiintoisen oil treatmentin, joka olisi itseäni kiinnostanut enemmän, sillä hiukseni ovat rutikuivat, mutta tämä tuote lupaa myös kosteuttaa ja antaa silkinpehmeän lopputuloksen. Toivotaan.
Tuote ei ole vielä päässyt testiin, mutta toivoni on tuotteesta korkealla.
Pakkaus on täysikokoinen.
(Ovh 19,60€/250ml)CLARINS Beauty Flash Balm (MaanoMeikkaa-vlogin Maanon suosikki)
Tätä en ole vielä ehtinyt testata, mutta tulee testiin huomenna, kun pääsen viettämään kaverini häitä.
Tämä tuote lupaa häivyttää kasvoilta kaikki väsymyksen merkit, ja niitä mulla kyllä kasvoilla näkyy melko usein. Jos tuote tekee minkä lupaa, olen varmasti koukussa! Tämän tuotteen luvataan myös parantavan meikin kestoa. Testataan!
Pakkaus on matkakokoa. Olisi kelvannut myös täysikokoinen ;)
(Ovh. 45€/50ml)CARMEX Classic Huulivoide (Karkkipäivä-blogin Sannin suosikki)
Tämä oli se tuote, joka ei niin minua lämmittänyt. Olen huulirasvariippuvainen, joten siltä kannalta kun asiaa katsoo, niin tämä oli hyvä juttu. Mulla on jokaisessa kassissa oltava huulirasva, penaalissa on ja meikkipussissa on myös huulirasva. Jos joskus lähtee kiireessä ja ei ole huulirasvaa mukana, se on melkein pienen paniikin paikka :D Tuote tulee siis varmasti käyttöön.
Pakkaus on täysikokoinen
(Ovh 2,45€/7,5g)LUMENE Blueberry Kulmien Muotoiluvaha (Nude-blogin Erikan suosikki)
Olen todella laiska meikkaamaan kulmia. Tai ei se ole laiskuutta vaan haluttomuutta. En halua meikata kulmia, kun näytän mielestäni todella kiukkuiselta, jos kulmani ovat yhtään tummemmat kun niiden oma väri. Tämä varmasti on tottumiskysymys. Tämä tuote tulee kyllä sillä tavalla käyttöön, että alan tämän kanssa siedättää kulmien meikkausta itselläni. Voi olla että tästä tulee vielä hyvä juttu.
Eli tulee käyttöön!
Pakkaus on täysikokoinen
(Ovh 8,90€/6ml)TRIND Nail Repair Natural Kynnenvahvistaja (Charming Nails-blogin Tainan suosikki)
Olin aivan innoissani tästä tuotteesta. Mahtavaa! Tämä oli aivan ensimmäinen purkki joka meni testiin heti kun paketti oli purettu. <3 Tykkään!
Mulla kynnet ovat aina todella hauraat ja liuskoittuvat, niin tämä tuli todella tarpeeseen. Pakkaus on näytekokoinen. Ei olisi haitannut vaikka olisi ollut ihan koko 9ml J
KÄYTTÖÖN!
(Ovh 16,50€/9ml)On se sitten ihana hetki kun saa repiä LivBoxin auki <3


Mitä pidit syyskuun boxista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti