lauantai 26. syyskuuta 2015

Punainen kynsilakka

Olen kertonut teille aiemmin inhostani punaista kohtaan. Olen yrittänyt sopeuttaa silmiäni tykkäämään punaisesta, ja nyt se varmasti on tapahtunut. Olen muutaman viikon haaveillut viininpunaisista kynsistä! Olen kierrellyt ja kaarrellut katselemassa kynsilakkapulloja, mutta en kuitenkaan ole vielä ostanut.

Yhtenä iltana viilailin kynsiäni, ja tein niistä mantelinmuotoiset. Tämä kynsimalli on myös sellainen jota en ole itselläni juurikaan suosinut. Katselin teräviä kynsiäni, ja totesin niihin sopivan nyt loistavasti punainen kynsilakka.

Töissä oli tulossa seuraavana päivänä (iltana) coctailtilaisuus, ja mikä sopiikaan pikkumustan kanssa paremmin kuin tumma, viininpunainen kynsilakka. En kuitenkaan ehtinyt käydä enää ostoksilla, vaan tutkin vanhoja kynsilakkojani, ja löysin lakan, jota en mielestäni ole vielä koskaan käyttänyt.

Tämä lakka on ostettu jouluksi, mutta jäänyt kuitenkin käyttämättä punaisuutensa vuoksi. Onneksi lakka ei ollut kuivunut. Nyt levitin lakkaa ja huomasin sen olevan oikein silmää miellyttävää. Kertooko tämä mieltymys nyt iän karttumisesta, vai maun muuttumisesta?


Tässä kuva matkalla juhlaan…


Mitä mieltä olette kynsistä?
Onko sinulla jokin väri jota kammoksut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti