keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Syyslomalla hankitut Essencet

Olimme viettämässä syyslomaa Helsingissä. Yövyimme bulevardilla sijaitsevassa Hotel Indigossa. Todella tyylikäs hotelli, jossa on kauniita tavaroita esillä, sekä ystävällinen henkilökunta ja hyvä aamiainen. Olin positiivisesti yllättynyt hotellihuoneissa olevista kauniista Arabian kupeista, jotka olivat kaapissa siltä varalta, jos hotellin asiakas haluaa juoda teetä huoneessa. Monesti hotelleissa ei ole panostettu näihin huoneen kuppeihin, mutta Indigossa kyllä oli. Samaa sarjaa olivat aamiaisen kahvikupit. Mukava paikka! Tässä muutamia kuvia viihtyisästä hotellista..


Kaunista muotoilua, kauniita tavaroita!


AamiainenTarpeelliset mukana!


Kun astuu hotellista ulosHelsingissä tuli tehtyä pieniä hankintoja. Ei suuria, mutta jotain pientä kivaa. Ostin ensimmäiset Essencen tuotteet. Oli jännittävää päästä kokeilemaan näitä!

Ostoskassistani löytyi kaksi kynsilakkaa, kaksi vaaleaa luomiväriä ja poskipuna.Olen ehtinyt vasta kokeilla kynsilakkoja kunnolla, luomivärit ja poskipuna on testattu käsivarteen. Olen hyvin tyytyväinen kynsilakkojen pigmenttisyyteen. Yksi kerros riitti hyvin! Luomivärit olivat helmiäisiä, hyvin kiiltäviä, niin kuin tarkoitus oli. Poskipuna on melko vaalea, ja tästä voin sanoa kunnon mielipiteen vasta testattuani sitä meikkiin. Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen ostoksiini, ja rahaa näihin ei kulunut paljoa, mikä on aina hieno homma ;)


Mitä pidätte Essencen tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti