sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Invisibobble Puhelinlankaponnarit

Tiedättekö vanhat lankapuhelimet? No tietysti tiedätte! Ja siinä se kiemurainen johto, joka joustaa. Se puhelimenjohto, joka toimi stressileluna pitkissä puheluissa. No, joku viisas on keksinyt yhdistää tuon johdon hiustenlaittoon.

Tämä ei ole ihan uusinta uutta, mutta uutta minulle. Töissä näin näitä paljon jo vuosi sitten, mutta ne olivat itseäni ainakin 20 vuotta nuorempien päässä, joten en ajatellut sen tarkemmin asiaa. Sitten aloin näkemään näitä puhelinlankaponnareita myös itseni ikäisillä, ja silloin mietin, onko tuo oikeasti toimiva. 

Olin todella skeptinen, ja ajattelin hiusten liukuvan kiemuroiden välistä helposti pois. En uskonut ponnarin olevan edes tiukka tai tukeva.

No, minulla nyt meni jopa hävettävän pitkään, mutta nyt vihdoin olen kokeillut. Ne ovat tosi hyviä! Tulee tukeva ponnari ja hiukset pysyy hyvin paikallaan. Aivan mahtavia. Nämä ovat taas näitä, parempi myöhään, kun ei milloinkaan!Omat puhelinankaponnarit ovat merkiltään Invisibobble. Lisää näiden hiuslenkkien ominaisuuksista voit lukea täältä. (linkin klikkaus ei tuo mitään hyötyä bloggaajalle)


Suosittelen! <3 Näiden hiuslenkkien kerrotaan ehkäisevän ponnarin painaumaa hiuksissa. Kokeillessani näitä, en huomannut seurata jääkö painauma, mutta kun asiaa ajattelee niin ei vaarmasti ainakaan niin voimaksata jälkeä jää..joten uskon tuotteen lupauksen.

Näitä ihania invisibobbleja pääset ostamaan esimerkiksi Sokokselta. (Tämäkään klikkaus ei tuo bloggaajalle mitään taloudellista hyötyä)

Oletko sinä huomannut, jääkö näistä painauma?
Joko nämä ovat sinun vakiovaruste arjessa?

8 kommenttia:

 1. Ite en tykkää käyttää noita ainakaan urheilussa, koska ne löystyy melkeen heti ja joutuu koko ajan kiristämään :D Mut varsinkin lyhyillä hiuksilla tollaset paksummat puhelinlankaponnarit saa ponnarin näyttämään tosi kivalta ja ryhdikkäältä! :)

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Hyvä tietää että ei käytä sitte urheillessa :) Tälleen aloittelijana ne tuntuu tosi ryhdikkäiltä, mutta ne on jokainen lenkura ollu mulla ekaa kertaa käytössä. Ei ole vielä toista kertaa sama puhelinlanka päähän päässyt :D

   Poista
 2. Käytän joka päivä :) Yksi bobble on omistettu hiustenvärjäykselle ja pitää vaikutusajan hiukset kuosissa. Pari bobblea on mennyt rikki ja yksi on menossa.
  Pitäisi muistaa vaihtaa ponnaria usein, että yksi ei löysty liikaa, mutta sitten vain kaataa kiehuvaa vettä päälle, niin asia korjaantuu (parin kuukauden välein saakin ponnareita palautella kuosiinsa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä vinkki tuo hiustenvärjäys. Näissä ei tosiaan ole metallia! Kiitos paljon :)
   Olenkin lukenut tuon kuumavesijutun jostain.. Pitää käyttää kaikkia sopivin väliajoin, niin voi hoitaa palauutelun kaikkiin kerralla :D

   Poista
 3. Oi nää on ihan huippuja! :) en tulis enää toimeen ilman <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa että löysin nämä vasta nyt. Monta kertaa olen harmitellut noita ponnarin painaumia hiuksissa. Usein heitän vielä vähän märät hiukset aamulla ponnarille, ja iltapäivällä kun haluaisi avata hiukset, painauma on aivan kauhea! :D

   Poista
 4. Kovassa käytössä täälläkin! :) Ohuthiuksisena tykkään myös siitä että näillä kiinnittäessä ponnari/nuttura näyttää tuuheammalta kuin tavallisen hiuslenksun kanssa.

  VastaaPoista