tiistai 10. marraskuuta 2015

Marraskuun livbox

Koko marraskuun alku on ollut yhtä hässäkkää, enkä ole ehtinyt kunnolla edes istua alas, saati tutustua ihanan Livboxin sisältöön. Nyt vihdoin ehdin, ja tässä tulee minun Livboxini sisältö, kuvineen. Kaikki tuotteita en ole ehtinyt testaamaan, mutta mielipiteen sanon siitä huolimatta :D
HEAD&SHOULDERS Classic Clean Shampoo
Hilseshampoo, joka oli minulle ennestään jo tuttu. Pidän tämän shampoon tuoksusta, ja sen hilsettä hillitsevästä vaikutuksesta. Itselläni on todella kuiva iho, ja varsinkin näin talvea kohden mennessä alkaa oma hiuspohja kaipaamaan hilseshampoota pesurutiineihin. Tiedän että moni tilaaja on aivan kypsä näihin matkakokoisiin shampoopulloihin, mutta en minä. Pidän!
(Ovh. 4,29€/250ml)RFSU Sense Me Caring Massage Glide
Tästä tuotteesta kerrotaan sen soveltuvan vartalon hierontaan, ja intiimialueen liukuvoiteeksi. Itselläni on aina hartiat/selkä jumissa. Tiedä sitten johtuuko se tästä tietokoneella olemisesta, tai todella epäergonomisista työskentelyasennoista, mutta tästä sain todella hyvän syyn pakottaa talouden toinen osapuoli hierojaksi. No, täytyy kyllä sanoa että tuote imeytyy iholle todella nopeasti, ja jätti jälkeensä hivenen liisterimäisen tunteen iholle. Hieronta ei kovin pitkään onnistunut. Tuotteessa on kyllä ihan miellyttävä tuoksu. On mukavaa kun boxista löytyy myös välillä jotakin erilaista tuotetta.
(Ovh. 7,95€/150ml)LABELLO Care&Color
Olen huulirasvojen suurkuluttaja, ja se on melkein paniikin paikka jos huulirasvaa ei löydy kassista, mutta en pidä yhtään värillisistä huulirasvoista. Olisi ollut edes se vaaleampi! En ole siis avannut tätä, ja en tiedä tuleeko tämä edes itselle käyttöön. Tässä kyllä luvataan tämän antavan vain hillityn sävyn… no katsotaan!
(Ovh. 2,75€/4,8g)RICH Pure Luxury Argan Oil Rejuvenating Elixir
Tämä oli tilaajien toivetuote. En ole testannut, mutta uskon että tulee tässä pian testiin. Hiusöljyt ovat ihan ykkösiä, ja tämän tuotteen pitäisi olla parhaimmistoa. Uskon jo nyt että tykkään! Tätä tuotetta voi käyttää märkiin tai kuiviin hiuksiin. Itse usein laitan pesun jälkeen hiusöljyn, pyyhekuiviin hiuksiin. Odotan että pääsen testaamaan.
(Ovh. 16,90€/70ml)NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-up Remover
Jos ette ole huomanneet, pidän monesta Nivean tuotteesta. Tämä kyseinen tuote ei ole vielä ennen kaapistani löytynyt, mutta en pistä vastaan että se nyt löytyy. Teen työtä, jossa joka päivä kasvoillani on paksu maski. Tämä ei todella tee hyvää iholle, joten on ihan loistavaa saada testata erilaisia puhdistusaineita, ja löytää joku todella hyvä. Toivon että tämä olisi yksi niistä hyvistä! Odotukset ovat korkealla. Tämä tuote on ollut myös tilaajien toive.
(Ovh. 5,25€/125ml)LUMENE Bright NowVitamin C Heleyttävä BB-voide SK20
En ole ehtinyt tätäkään kokeilla, mutta toivon tältäkin tuotteelta paljon. Tämä tuote on bloggaaja Sanna-Emilian suosikki. Toivottavasti meillä on samanlainen maku tämän suhteen. BB-voiteesta luvataan sen olevan kevyt, mutta se auttaa tasoittamaan ihon omaa sävyä ja peittämään pieniä virheitä. Toivotaan! J
(Ovh. 14,90€/50ml)Marraskuun boxissa oli kaksi extratuotetta:

JORDAN Easy Reach Flosser
Tämä hammasvälien puhdistaja oli taas hyvä muistutus hammasvälien puhdistuksesta. Se on asia josta aina välillä jaksan innostua, ja sitten se jää joksikin aikaa taas unholaan. Nyt on jäänyt, ja vanha hammasvälien puhdistinpussi on avattuna kaapissa, joten käytän sen ensin pois, ennen kun testaan näitä mintun makuisia Jordanin puhdistimia. Ihan kiva tuote!
(Ovh. 3,79€/25kpl)CALVIN KLEIN Eternity Now EdP
Olen suihkaissut tätä nyt vasta kerran iholle. Tuoksu oli aluksi ei niin hyvä, sitten se muuttui hyväksi ja tämän jälkeen unohdin haistella, joten ei tainnut olla kovin voimakas tuoksu. Testaan vielä uudelleen. Jäi enemmän positiivisempi mielikuva, joten taas, ihan kiva tuote!
(Ovh. 45€/30ml)Ihan kiva marraskuun boxi.


Mitä pidit marraskuun Livboxista?

Tuliko sinulle vaihtoehtoisia tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti