tiistai 1. joulukuuta 2015

Tehokas Silver-shampoo

Nyt on päässyt tulemaan pitkä hiljaiselojakso blogissa. Tuntuu että en ole oikein osannut suunnitella ajankäyttöäni oikein. No, yritän kovasti korjata asian, sillä melkein päivittäin tulee mieleeni asioita, joista haluaisin tulla tänne kertomaan.

Ajatus tästä postauksesta on ollut jo pitkään mielessäni. Haluan aina kertoa tuotteista, jotka olen kokenut hyviksi, ja jos tuote on vielä lompakkoystävällinen, niin aina parempi. 

Tämä hyväksi havaittu tuote on L´oréalin Silver-shampoo. Olen ollut pitkään platinablondi, ja on aina oma vaivansa pitää keltaisuus kurissa. (No nyt en enää ole niin vaalea)

Tämä tuote tuntui heti ensimmäisen pesun jälkeen niin tehokkaalta, että en joutunut heti perään pesemään toista kertaa, niin kuin monen muun silverin kohdalla olen joutunut tekemään. Tämä shampoo ei ole kulunut loppuun niin nopeaan, kuin aiemmat merkit. Pidän tästäkin asiasta kovasti!

Tuotteessa lukee että saattaa aiheuttaa yliherkkyyttä, joten muista tehdä herkkyystesti ennen shampoon käyttöä. Testi tulee tehdä 48 tuntia ennen, ja jos saat jotain allergiaan viittaavaa oiretta, älä käytä tuotetta!

Pullossa mainitaan myös siitä, että tämä shampoo saattaa jättää kädet sinisiksi, joten kädet tulee pestä kunnolla. Tämä mielestäni on myös hyvä merkki siihen, että tuote on tehokas!

Jos kaipaat hyvää, ja ihan järkevän hintaista silver-shampoota, kokeile tätä! J
Kyseistä tuotetta on mahdollista ostaa kampaamoista. Hinta vaihtelee mutta katsoin hintaseuranta.fi sivustolta, mikä on tämän tuotteen halvin hinta ja siellä komeili 18€. Kysy myös omalta kampaajaltasi!


Mikä on sinun mielestäsi paras silver-shampoo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti