sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Livbox Tammikuu

Tämän kuukauden boxi lupaa Tammikuun olevan toivoa täynnä. Toivotaan niin!
Mutta mitä itse boxi sisälsi, ja mitä mieltä olin tuotteesta, se selviää vain lukemalla eteenpäin.Ensimmäisenä tuotteena esittelen boxissa olleen best sellerin!

SB12 suuvesi
Tämä on tuote jota olen joskus miettinyt ostavani kokeiluun, mutta aina se on vain jäänyt ajatukseksi. No, nyt saan testata tuotetta. Loistavaa!
Eli kyseessä on suuvesi, jonka koostumus on patentoitu, ja tämä suuvesi takaa 12 tunnin raikkaan hengityksen. Suuvesi sisältää fluoria, joka hoitaa hampaita, ja päivittäisellä käytöllä on todettu olevan kariesta ehkäisevä vaikutus. Tämä on vain pieni pullo, mutta varmasti siitä jo saa fiiliksen siitä kuinka raikastavaa tämä suuvesi todella on.
(Ovh. 15,90€/ 250ml, 19,90€/ 500ml sekä 39,90€/ 1000ml)Philosophy Miracle worker, anti-aging voide
Tämä voide auttaa ikääntynyttä ihoa palautumaan, jotta ihosta tulisi kirkkaampi ja elinvoimaisempi. ”Kuin pieni ihme purkissa!” Tätä voidetta voi käyttää päivä- tai yövoiteena. Tämäkin purkki on pieni, joten en pääse ihan tolkkuttomasti tätä ihmevoidetta läträämään mutta kai tästäkin jonkun fiiliksen saa. En ole vielä ehtinyt purkkia avata, mutta yleensä nämä kosteuttavat ja palauttavat voiteet ovat hyvin tervetulleita hyllyyni, ja myös käyttöön!
(Ovh. 54,90€/ 60ml)Cutrin Sensitive Rescue Dry Scalp Moisturizer
Ihan huikeeta! -oli eka ajatukseni tästä tuotteesta. Tehokosteuttaja hiuspohjalle, joka jätetään pesemättä. Kosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat hiuspohjaa, ja minä uskon tämän toimintaan, sillä se jää oikeasti kosteuttamaan, kuten kasvojen kosteusvoide. Eihän sitäkään pestä heti pois.
(Ovh. 14,90€/ 75ml)Lumene True Mystic Precise Tip Simänrajaustussi
Tämähän tuli kuin tilauksesta. Ostoslistalla on ollut uusi silmänrajaustuote, mutta en ole sellaista muistanut käydä ostamassa. Ja sitten, siinä se on. Kerrankin boxissa on tuote jota ihan oikeasti olen tarvinnut. Tämä on siis lumenen uusi silmänrajaustussi, joka on suunniteltu tarkkaan ja intensiiviseen rajaukseen. Tuote kuivuu nopeasti, niin kuin lupaakin, mutta ainakaan itse en saanut tällä niin tarkkaa rajausta, kuin olisin toivonut. En ole kyllä hetkeen rajaustussia käyttänyt, mutta muistin sen helpommaksi. Käyttöön tämä tuote tuli, mutta en ole ihan hirveän innoissani tuotteesta.
(Ovh. 12,90€7 1ml)Tena Skin Cream
Ihan oikeasti, mitä sulle tulee mieleen tuotemerkistä Tena? No virtsankarkailu, eikö niin? Olin kyllä melko ihmeissäni kun näin tuotemerkin yhdistettynä voiteeseen. No, se mielikuvista..
Kyseessä on siis Tenan perusvoide. Tuotekuvaus lupaa kosteuttaa ihoa ja auttaa säilyttämään sileys ja pehmeys. Tuote soveltuu koko iholle, ja sitä voidaan käyttää myös käsi- ja jalkarasvana. Sisältää luonnollisia öljyjä, sekä E-vitamiinia.
(Ovh. 4,30€/ 150ml Tenan verkkokaupasta, 6€ apteekista)Boxista löytyi myös muutama extratuote

Anyday Cashewpähkinät
Tykkäsin.
”Dry Roasted Cashew Nuts- pähkinät on paahdettu ilman öljyä, jotta pähkinöiden rapeus ja luonnollinen, lempeä makeus tulee esiin.” Todella, nämä maistuivat makeilta, ja tuoksuivat todella hyvältä! Ihania <3
(Ovh. 2,09€/60g)Salus Floradix vitamiinijuoma
Muistan nähneeni tällaisen pullon luontaistuotekaupassa, ja tämä pullo ei herättänyt minussa ostohalua. Kyseessä on yrttiuute-hedelmämehu-vitamiini-rautavalmiste. Tuote auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, sekä edistää normaalia energia-ainevaihduntaa. Ei se huonolta kuulosta!
(Ovh. 14€/ 250ml ja 24€/ 500ml)Tässä boxissa ei ollut mitään, mikä jäisi käyttämättä. Olin iloinen että boxissa oli tuote, jota tarvitsin, ja muutama tuote, joita aina tarvitsee. Jäi positiivinen fiilis tästä boxista! Jee! <3


Mitä mieltä sinä olit tammikuun livboxista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti