perjantai 22. tammikuuta 2016

New York, Sephoran tuliaiset

Nyt on ehtinyt kulua jo muutama viikko siitä, kun palasin kotiin New Yorkin matkalta. Matka on ollut yllättävän väsyttävä, tai sitten se kaikki roskaruoka, jota tuli kaksi viikkoa syötyä vaikuttaa edelleen elimistön vireystilaan. No niin tai näin, nyt on aika kertoa teille mitä oikeasti sieltä Sephorasta tuli hankittua.

Pitää myöntää, että kävin siellä vasta viimeisenä päivänä. Hotellimme lähellä oli yksi myymälöistä, ja joka päivä kun kuljin sen ohi, mietin että huomenna menen, mutta kun huominen tuli, oli jo suunniteltu menoa jonnekin muualle. Meidän menot kestivät aina koko päivän, joten tultiin aina vasta illalla takaisin hotellille.

En ostanut kaikkia suunnittelemiani tuotteita, ja nyt muutamat ovat jääneet vähän harmittamaan! No, ehkä sitten jollakin toisella matkalla! <3 Haaveilupostauksen näet täältä
Meikkivalikoimani on päässyt (ihan omaa laiskuuttani) todella suppeaksi, mutta nyt olen saanut uuden inspiraation asiaan, ja tämä oli se ensimmäinen askel kohti parempia meikkejä.

Ensimmäisenä esittelen sen, jonka hankintaa olen suunnitellut jo todella pitkään.
Anastasian contour cream kit
Olin suunnitellut hankkivani sen puuterimaisen, mutta juteltuani hetken myyjän kanssa, tulin vakuuttuneeksi siitä että tämä cream kit on enemmän minulle soveltuva, sillä ihoni on aivan rutikuiva.
Olen tällä tehnyt vasta kaksi meikkiä, ja vähän nolona myönnän käyttäneeni vain kahta väriä, banaania ja javaa. Pitää vielä opetella toimimaan tämän kanssa paremmin. Nämä jo tehdyt meikit ovat kyllä olleet ihan onnistuneita, joten olen hyvin tyytyväinen tähän ostokseen! <3 Valitettavasti en ole ottanut meikeistä kuvia, kun molemmat kerrat ovat olleet melko ”lentäviä lähtöjä”.Toinen ostos josta olen hyvin ylpeä, on Urban Decayn Naked Smoky.
Tässäkin kävi niin, että olin suunnitellut ostavani toisen paletin, mutta tämä vei ostohetkellä voiton, enkä ole tätäkään päätöstä katunut. Alkuperäinen ajatus oli Naked 2.
Tästä paletista olen tehnyt myös vasta kaksi meikkiä, mutta suosikkivärini olen jo valinnut. Ehdottomat suosikit (ainakin tällä hetkellä) ovat Password, Dagger ja High! <3
Benefitiltä hankin TIETYSTI Hoolan, eli heidän kuuluisan aurinkopuuterin. Ihana, olen myyty! En yhtään ihmettele että tällä tuotteella on ollut menekkiä. Suosittelen kaikille!Toinen ihana tuote Benefitiltä, poskipuna Hervana. I-HA-NA! Tämä pomppasi mukaan vähän heräteostoksena, mutta olen todennut sen olleen loistava valinta!
Heräteostoksena mukaan koriin tuli myös Sephora collectionin kaksi face maskia. Nämä eivät ole päässeet vielä kokeiluun, mutta olen kuullut näistä hyvää! Ehkäpä tulevana viikonloppuna on näiden vuoro.Ja tässä vielä kaikki tuotteet <3


Onko sinulla pitkäaikaisia käyttökokemuksia näistä tuotteista? 
Oliko hittejä, vai huteja?

8 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä olet tehnyt! ♥ Olen kuullut niin paljon hyvää tuosta Hoola-aurinkopuuterista, että olisi kyllä kiva kokeilla sitä itsekin. Seuraavaa ulkomaanreissua odotellessa siis. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Siis ihan ehdottomasti kannattaa hankkia Hoola! Parhautta! <3
   Ihana blogi sulla, kävin jo kurkkimassa :)

   Poista
 2. Ihania löytöjä! Arvaa oonko vähän kateellinen, sillä New York on yksi mun unelmien matkakohde ikinä, lähinnä ostosmahdollisuuksien takia :D Ostin muutama viikko sitten tuon Naked Smokyn, mutta se on vielä jäänyt kokeilematta. Tänään kyllä testaan sitä! Anastasian Cream Contour Kit kyllä houkuttelisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   New York on ostosmahdollisuuksien kannalta kyllä mieletön. Shoppailemaan sinne kannattaa ehdottomasti lähteä! Valinnanvaraa löytyy <3

   Poista
 3. Voi miten kivoja löytöjä! Meikkihullu täällä kuolaa :D Tuo Anastasian Contour Kit on kyllä houkutellut jo pitkään, jos vielä joku päivä hankkisi.. :)

  psneverstopsmiling.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nyt kun ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa, niin olen kyllä edelleen todella tyytyväinen :)
   Suosittelen hankkimaan tuon contour kitin :) Ehdottomasti!

   Poista