tiistai 23. helmikuuta 2016

Sleek MakeUp i-Divine mineraalipohjaiset luomivärit

Sleek MakeUp i-Divine mineraalipohjaiset luomiväripaletit ovat saapuneet tällä viikolla K-Citymarketteihin. Olin varma kun lähdin omaani ostamaan, että ne ovat jo loppu ja saan pettyä, mutta toisin kävi. Olin ainut joka siellä hyllynvälissä niitä tiiraili, ja pohti kuinka monta palettia ostan. Olin päättänyt ostaa yhden, mutta kun näin ne, halusin ostaa kaikki!


No lopulta kaksi päätyi ostoskoriin!Nämä pehmeät ja pigmenttiset luomivärit ovat hinnaltaan 12,90€/paletti. Ei paha!


Olin ennakkoon päättänyt hakea ihanan Del Mar Volume II-paletin, joka on limited edition. Ihanan kesäinen, ja vähän 80-lukuisen henkinen paletti pitää sisällään herkullisia värejä, jotka ovat nimetty lomafiilistä nostattavilla nimillä. Nam! Tekisi mieli siemailla jotain ihanaa drinkkiä samalla, kun katselee näitä ihania värejä.

Toinen paletti, joka pompsahti koriini, on Original palette, josta tuli heti lempparini! Värit ovat hohtavia, pigmenttisiä, ja ne nimet, oih, suuren rakkauteni Lontoon mukaan nimettyjä!

Myönnän, tämä ”heräteostos” tuli mukaan juurikin noiden nimien vuoksi, mutta en kadu, sillä vaikka nämä olisivat nimetty miten, niin tämä paletti olisi ehdoton lempparini! Nimet ovat nyt vain plussaa ;)

Käykäähän hakemassa nämä ihanuudet kotiin!


Mitä pidät näistä paleteista?

8 kommenttia:

 1. En kestä! :D Just katselin mun Sleek-kasaa ja mietin, että miten näitä paletteja on tullut ostettua näin paljon ja en ikinä käytä näitä. Nyt oon kärppänä heti kysymässä, että mistä Cittarista nää löysit? :D Oliko siellä laajakin valikoima?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on Turusta, Ravattulan K-Citymarketista. Siellä oli tarjolla 4 eri palettia, ja mitä näin kuvia muista Citymarketeista, niin nämä neljä ovat samat, jotka ovat muillakin paikkakunnilla. Noiden ostamieni lisäksi oli valikoimassa paletit au naturel ja oh so special.
   Olivat vaan vähän piilossa siellä kaupassa... ei ollut suuria mainoksia, vaan siinä ne olivat tarjouskynsilakkojen vieressä!

   Poista
 2. Kävin just tänään ettimiästä lähi-Cittarista, ei näkynyt. Toivottavasti tulee sinnekin jossain vaiheessa, näitä on pakko saada!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi että. Toivotaan että eivät olleet vielä vaan ehtineet laittaa hyllyyn. Nämä olivat kyllä aika hankalasti löydettävissä, sillä en olisi osannut etsiä niitä tarjouskynsilakkojen vierestä, mutta siinä ne olivat, ilman mitään kylttejä, lappuja, mainoksia.. ihan vaan siinä!

   Toivotaan että seuraavalla kerralla ne olisivat jo hyllyssä! :)

   Poista
 3. Oho, enpä olisi uskonut että joku päivä voi ostaa Sleekiä cittarista :D

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä. Mulla ei ollut kyllä hajuakaan, että Sleekiä saa City Marketista. Täytyy kipaista katsomassa joku päivä, josko merkkiä olisi meidänkin lähimmässä Cittarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kyseessä (ainakin mainosten perusteella) on erä luoviväripaletteja. Katsotaan tuleeko lisää tuotteita myöhemmin myyntiin.. toivotaan! :)

   Poista