sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

LivBox Kesäkuu

Täällä ollaan taas, valmiina esittelemään kesäkuun LivBoxin, joka saapui pakettiautomaattiin eilen. Kiireiden vuoksi on jäänyt muutaman kuukauden boxit esittelemättä, ja itseasiassa viimekuun boxia en edes tilannut. Nyt jälleen oli mukavaa noutaa yllätyspaketti, ja tutustua sisältöön. LivBox on kuin joulu, joka kuukausi. Aina paketti ei ole kokonaan mieluisa, mutta paketin avaaminen ja tuotteisiin tutustuminen on silti jännittävää!

Tämän kuun boxin teema oli ”Kauniina kesäkuuhun!”Boxista löytyi Nella Törnroos-blogin Nellan kestosuosikki, jonka esittelen ensimmäisenä.
BATISTE Blush Kuivashampoo
Olen aiemmin käyttänyt saman merkin kuivashampoota, mutta eri tuoksussa. Tämän shampoon tuoksu on parfyyminen kukkaistuoksu. Testaan tätä mielellään, sillä aiempi tuttavuuteni kyseiseen merkkiin on ollut hyvin mieluisa. Muutama suihkaus kuivashampoota, ja hiukset ovat jälleen valmiit huimiin seikkailuihin. Tuote on matkakokoinen.
(Ovh 6,90€/200ml)VASELINE Aloe Soothe Suihkutettava Kosteusvoide
Tämä vartalovoidespray sisältää aloe veraa, jonka ansiosta olen hyvin kiinnostunut tästä tuotteesta. Ihoni on todella kuiva, ja jos tuote todella tekee mitä lupaa, saattaa tästä tulla kaappini vakiokamaa. Kosteusvoiteessa on kevyt koostumus, ja se imeytyy nopeasti, joten vaatteiden pukeminen onnistuu melkein heti tuotteen levityksen jälkeen.
(Ovh 5,95€/190ml)DOVE Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Shampoo ja Hoitoaine
Tämä hiustenhoitosarja on tarkoitettu vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille. Punalevää sisältävät tuotteet korjaavat hiusten rakennetta ja palauttaa hiusten terveen kiillon. Olen tutustunut aiemmin Doven Oxygen moisture shampoohon, jota meidän taloudessa on kulunut jo muutama purkillinen. Nämä tuotteet tulivat matkakokoisina, joten matkaa odotellessa ;)
(Ovh 4,05€/250ml)ACO Sunkissed Kasvovoide
Tekee asteittain ihosta ruskettuneen näköisen ja soveltuu meikin alle. Ehdottomasti testiin! Ihoni on valkoinen kesät, talvet, joten jos tämä toimii, tulen ehdottomasti käyttämään ahkerasti!
(Ovh 11,30€/50ml)ESSENCE Forbidden Volume Ripsiväri
”Niin hyvä, että sen pitäisi oikeastaan olla kielletty!” Tuote lupaa dramaattista tuuheutta, ilman paakkuja. Yksi levityskerta riittää. Jostain syystä tämä tuote ei vakuuta minua. Otan tuotteen kuitenkin testiin, sillä haluan olla väärässä epäilykseni kanssa.
(Ovh 3,69€/12ml)
Yllätystuotteena boxissa oli vielä käsin tehty EAT NATURAL välipalapatukka. ”Se on oiva naposteltava niin rannalla löhöillen, kuin lentokentällä seikkailua fiilistellen”
Tämä lause sai ajatukset jälleen matkusteluun. Pystyn melkein näkemään itseni lentokentällä, odottaen lentoa jonnekin unelmien kohteeseen. Uskomatonta miten tällaisten tuotteiden boxi saa ajatukset matkailuun. Ehkä se kertoo jotakin minusta, ei niinkään boxista ;) Yhteenvetona kesäkuun LivBox oli mielenkiintoinen, ja mielestäni pisteet jäävät selvästi plussalle!

Ihanaa kesäkuuta kaikille! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti